ACADEMIA DE MARKETING DIGITAL MAKE IT ACADEMY

 

MAKE IT ACADEMY

Ce este MAKE IT ACADEMY?

MAKE IT ACADEMY este un program intensiv de instruire in domeniul marketingului digital, dedicat antreprenorilor care vor sa isi creasca afacerea, celor care vor sa isi construiasca o cariera in domeniu, dar si profesionistilor care doresc o specializare completa in marketing online. Daca te incadrezi intr-una din aceste trei categorii, academia este pentru tine.

Cursurile pornesc de la zero, urmand ca in cadrul fiecarui curs sa se atinga si cele mai avansate tehnici de promovare sau utilizare ale platformelor de marketing digital. Astfel ca fie ca esti la un nivel de incepator sau de intermediar, informatia sa iti fie relevanta.

Academia pregateste incepatori si profesionisti pentru joburile de marketing din cele mai bune companii, si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit. Suntem o echipa de traineri specializati in promovarea online, predam de peste 10 ani si avem in portofoliu peste 2000 de cursanti multumiti, feedbackul lor putand fi gasit pe paginile cursurilor si in recenziile primite online.

Programa

Programul MAKE IT ACADEMY contine 6 module, sub forma de cursuri practice, la sediu. Cinci module aprofundeaza fiecare tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing digital: SEO, Social Media & Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics si Content Writing.

Iar modulul de “Marketing digital” prezinta cum interactioneaza ele, si cum se creeaza un plan si un buget de marketing digital, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site.

Cursuri si traineri

Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta. Academia contine urmatoarele 6 cursuri, predate de trainerii mentionati:

MAKE IT ACADEMY

 

1. Google Ads 

Promovare eficienta prin reclamele Google Ads
Trainer: Roxana Petrache – AdLemonade
Desfasurare 8 ore, 11-12 mar / 21-22 oct 2023, 10:00-14:00

 

2. Content Writing 

Scrierea de continut ce atrage si converteste
Trainer: Marius Bujor – Vodafone
Desfasurare 8 ore, 8-9 aprilie 2023, 10:00-14:00

 

cub socialmedia3. Social Media & Facebook Ads 

Campanii de promovare in Social Media
Trainer: Livia Pupaza Nidelea – AdLemonade
Desfasurare 8 ore, 20-21 mai 2023, 10:00-14:00

 

4. Google Analytics 

Inregistrarea, interpretarea si raportarea datelor
Trainer: Gabi Nistoran – WebAnalyst
Desfasurare 8 ore, 27-28 mai 2023, 10:00-14:00

 

5. Marketing Digital 

Strategia de promovare online si crearea planului de marketing
Trainer: Gabriela Ciocan – Ergalamedia
Desfasurare 8 ore, 17 si 18 iunie 2023, 10:00-14:00

 

curs seo6. SEO 

Optimizarea site-ului pentru atragerea de trafic organic
Trainer: Ela Iliesi – eJobs Romania
Desfasurare 8 ore, 24-25 iunie 2023, 10:00-14:00

 

Mai mult decat o diploma

 

Absolventii MAKE IT ACADEMY pot obtine un certificat acreditat ANC si eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, precum si de Comisia Europeana, nivel 6 EQF, si diplome de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate pentru fiecare modul in parte.

Absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile din cadrul academiei se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, iar examenul final implica realizarea unui plan de marketing pentru un site ales de cursant.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.

 

Inscrieri

Cursurile vor fi sustinute doar in weekenduri, la sediul din Bucuresti si online pe Skype, participantii putand opta pentru varianta preferata. Durata totala a MAKE IT ACADEMY este de 48 de ore de curs. Pretul urmarii academiei este redus la 3200 lei (de la 4500 de lei), la care se adauga optional 150 de lei pentru examen si diploma certificata ANC.

Pentru inscrierea la examen si obtinerea certificatului sunt necesare studii superioare absolvite. Daca nu ai studii superioare absolvite poti obtine certificatul de Digital Marketing Professional acreditat UK prin London Marketing Academy.

Inscrierea se face prin formularul de inscriere de pe acest site. Pentru alte detalii, ne puteti contacta de luni pana duminica la 0761 146 285 sau la office@makeitacademy.com

 

Te asteptam sa ocupi din timp locul dorit.

 

  • FORMULAR DE INSCRIERE


      La pretul cursurilor de grup se aplica un discount de 150 de lei pentru tineri pana in 26 de ani,
      inscrieri multiple sau in cazul platii early bird (cu cel putin o luna inainte de inceperea cursului).