Curs Content Writing

– Texte care atrag, conving și convertesc –

Cursul urmărește să exploreze aspectele esențiale ale scrierii de conținut online și dezvăluie mai multe despre cum un content writer talentat poate aduce valoare semnificativă în evoluția unui business.

Vrei să devii un maestru al conținutului scris? Să atragi audiența potrivită pentru business-ul, dar și să o menții alături de tine pe termen lung? Cursul de Content Writing este exact ceea ce cauți!

Ce vei învăța:

• Cum să generezi idei de conținut captivant și relevant
• Tehnici și strategii pentru a scrie conținut ce convinge
• Cum să optimizezi conținutul pentru motoarele de căutare pentru a crește vizibilitatea online
• Cum să dezvolți o voce de brand unică și memorabilă
• De ce abordări creative în content writing te poți folosi
• Despre importanța cuvintelor cheie în strategia de content writing
• Despre evoluția trendurilor în content marketing
• Cum să integrezi instrumente AI, precum ChatGPT, în procesul tău de content writing
• Studii de caz și exemple practice, dar vei avea ocazia să lucrezi aplicat pe exemplul afacerii tale.

Cine se poate înscrie la curs?

Acest curs se adresează tuturor celor care sunt interesați să-și dezvolte abilitățile de scriere de conținut, indiferent de nivelul lor de experiență. Este ideal atât pentru cei care doresc să-și pună bazele unei cariere în Content Marketing, cât și pentru antreprenorii ce vor să creeze conținut mai eficient și mai persuasiv.

De ce să nu ratezi acest curs?

• Cursul nostru se concentrează pe exerciții practice și studii de caz, pentru a te pregăti pentru cerințele reale ale industriei.
• Vei primi feedback direct pentru a-ți îmbunătăți abilitățile.
• La finalul cursului, vei primi un certificat de absolvire.

Formatul cursului

Curs deschis (nu este limitat doar la angajatii unei firme, oricine se poate inscrie)
Numar restrans de participanți
Locație centrală București
Cursul durează 2 zile, cate 4 ore in fiecare zi
Se oferă certificat de absolvire

Pretul cursului

1200 de lei/persoana. Plata se realizeaza in avans.

Discount 300 de lei pentru participare online, live.

Trainerul cursului

Mihaela Pascari
Cu o experiență de 8 ani în arta scrisului, dintre care 6 ani în departamentul de Marketing al echipei eJobs, cea mai mare platformă de recrutare din țară.
Cu o pasiune pentru puterea cuvintelor, Mihaela a contribuit la succesul campaniilor creative și strategiilor de conținut bine puse la punct și este gata să împărtășească secretele și să te ghideze pe parcursul acestei călătorii de învățare.

Cum li s-au parut cursul de content writing participantilor de la editiile anterioare?

Mi-a placut continutul, am aflat lucruri foarte utile despre crearea de continut. Mi-au placut exercitiile numeroase pe care le-am facut, este intotdeauna placut sa faci si lucruri practice la un curs..

Mi-a placut mult energia cursului. Multa voie buna si subiecte interesante. Foarte fain ca sunt integrate in curs si alte elemente conexe – SEO, Analytics, Facebook. Un alt lucru minunat a fost interactiunea profesor – cursant. Priceless! PS: Mi-a dat mult de gandit cursul, am aprofundat lucruri la care nu ma mai gandisem in detaliu si asta am apreciat tare.

Cursul mi-a oferit informatiile necesare realizarii unui content writing de calitate. Am aflat lucruri noi pe care nu le-as fi luat in considerare in realizarea continutului pentru site. Exemplele practice, studiile de caz m-au ajutat sa inteleg aspectele teoretice enuntate. Cursul a fost interactiv, astept cu nerabdare sa pun in practica sfaturile primit. Big like! Completari? Nu sunt necesare.

Sunt incantat de acest curs deoarece am invatat lucruri noi, importante si utile, intr-un mod placut. Ne-au fost aduse argumente pentru orice informatie noua, si orice informatie noua a venit si cu o poveste. Eram total dezinformat in Content Writing si plec cu un bagaj important.

Mediu prietenos, amuzant. Te ajuta sa inveti cu placere, te invata si lucruri tehnice dar si practice. Cursul este structurat pe intelesul tuturor, resurse bogate dupa curs. Mi-a captat atentia pana la sfarsit.

“Cursul a fost interactiv, am aplicat notiuni direct pe proiectele noastre, s-a simtit ca un boost de productivitate. Mi-a placut faptul ca am primit toate informatiile necesare pentru a putea incepe sa scriu si mi-a placut ca am facut si exercitii practice unde am primit si sfaturi. 

Cursul a fost foarte bine documentat, cu multe informatii utile. Mi-au placut foarte mult exemplele date, inclusiv cele din experienta personala a trainerului. Exercitiile date au fost bine alese, chiar daca nu am deloc experienta in domeniu, m-au ajutat. Sugestiile si recomandarile au fost foarte utile. Multumesc!!
Alina Malcea

Initial ma asteptam la un curs basic de content writing si structuri de articol, dar am rasmas placut surprins de faptul ca s-a discutat si integrarea continutului in conceperea de strategii. Un curs foarte complex din punctul meu de vedere. 5 stele ca la Uber 🙂

Am venit la curs cu asteptarea sa descopar unele modalitati prin care sa pot articula mai bine o cerere catre un profesionist care sa ma poata ajuta. Insa am primit mult mai mult decat atat. Imi este acum destul de clar de unde sa incep, ce sa cer unui furnizor de serviciu in acest domeniu si cel mai important mi se pare mult mai abordabil subiectul, ceea ce imi deschide noi perspective. Plec cu idei gata de pus in practica si cu gandul ca as putea sa ma descurc, chiar si eu pana la un punct.

Un curs interactiv, foarte eficient. Multe informatii noi, usor de retinut, modele multe, linkuri, resurse diverse. Cu siguranta voi folosi toate cele invatate la acest curs interactiv si foarte interesant. Trainer cu experienta bogata in mai multe domenii, cu disponibilitate de a impartasi tuturor aceasta experienta. Multumesc forte mult, a fost peste asteptari.

Mi-a depasit asteptarile, oferind atat informatii de SEO, cat si multe alte surse de informatii. Mi-a provocat creativitatea, mi-a aratat lucruri pe care nu stiam ca pot sa le fac. Voi folosi informatiile pe viitor ca si marketer, dar am fost convinsa sa imi creez si un blog personal pe care sa imi exersez abilitatile. I-as acorda nota 10 trainerului, are un fler catre predat, explicand un concept complex in bucatele mici si usor de digerat.
Chiuaru Sorina, Student

Plin de informatii noi, dar foarte relevante. Foarte util pentru toti cei interesati de evaluarea SEO si de continut a site-urilor / blogurilor pe care le administreaza.
Sampetru Alexandra, Marketer

Foarte bun si util. Peste asteptari. Ma va ajuta in munca, la promovarea firmei. Foarte practic.” Izota Irina, Consultant Marketing

  • FORMULAR DE INSCRIERE


      La pretul cursurilor de grup se aplica un discount de 300 de lei pentru participarea online.