Curs Content Writing

– Texte care atrag, conving si convertesc –

Să scrii este mai ușor decât crezi, deși acest lucru ii intimidează pe foarte mulți. Această afirmatie este 100% adevărată, însă cu o condiție: să știi cum gândește și care sunt pașii pe care orice content writer profesionist îi parcurge înainte și în timpul redactării unui articol.

Am conceput acest curs ca să îți arătăm cum să scrii un articol pentru un blog business, cum să redactezi un material care să îndeplinească două cerințe esențiale:

1. să fie pe placul cititorilor
și
2. să fie bine optimizat pentru motoarele de căutare (SEO).

Pentru cine este cursul

Cursul este destinat tuturor celor care vor să învețe cum să scrie articole informative pentru blogurile tip business. Fie că vrei să scrii pe blogul afacerii tale, ori vrei să înveți cum să scrii despre orice produs sau serviciu pentru blogurile companiilor, aici vei învăța tehnicile fundamentale pentru generarea de conținut de calitate optimizat SEO.

Formatul cursului

Curs deschis (nu este limitat doar la angajatii unei firme, oricine se poate inscrie)
Numar restrans de participanți
Locație centrală București
Cursul durează 2 zile, cate 4 ore in fiecare zi
Se oferă certificat de absolvire

Pretul cursului

750 de lei / persoana, plata se realizeaza in avans.

Discount 150 de lei pentru tineri pana in 26 de ani, inscrieri multiple sau in cazul platii early bird (cu cel putin o luna inainte).

Conținutul cursului

Acest curs va răspunde la 5 întrebări fundamentale:

1. DE CE SCRIEM?

De ce site-ul afacerii tale are nevoie de un blog?
Cum să folosești blogul companiei la adevăratul potențial?
Care este adevăratul rol al unui articol de pe un blog tip business?
Mituri și prejudecăți legate de redactarea unui articol pentru web?

2. CUI SCRIEM?

Cum alegem audiența blogului.
Cum realizăm portretul robot al cititorilor.

3. DESPRE CE SCRIEM?

Cum facem o analiză a cuvintelor cheie pentru blogul companiei.
Analiza cantitativă și calitativă a concurenței – CE, CÂT și CUM s-a scris despre subiectul nostru
Cum arată un subiect de articol bun și unde îl găsim.
Cum ne documentăm.

4. UNDE SCRIEM?

Cum faci un plan editorial pentru blogul tău.
Cum găsești site-uri unde să publici articole de promovare (advertoriale) pentru link building.
Cum faci planul unei campanii de promovare cu advertoriale.

5. CUM SCRIEM?

Cum scriem pentru web – caracteristici fundamentale ale articolelor din mediul online.
Cum alegem un titlu.
Cum alegem un subtitlu.
Cum structurăm o frază.
Cum structurăm un articol.
Care sunt cele mai apreciate formate de articole.
Cum stabilești unghiul de abordare pentru un articol pentru blogul tău.
Cum stabilești unghiul de abordare pentru un articol de promovare pe alt site.
Cum să iei un interviu ca un jurnalist.
Cum optimizăm SEO un material.

Materiale suplimentare
– Fișier Excel pentru realizarea portretului robot al cititorilor
– Fișier Excel cu planul editorial pentru blogul tău
– Fișier Excel cu planul de promovare al blogului tău
– Fișier Excel cu planul de analiză a concurenție
– Listă cu 5 șabloane de articole care vor face blogul tău popular
– Listă cu 10 idei de titluri care atrag cititorii
– Ghid de blogging pentru oamenii ocupați – cum să scrii un articol de 700 de cuvinte în 6 zile.

Trainerul cursului

Marius Bujor, o să îți împărtășească din experiența lui de peste 15 ani ca jurnalist si 8 ani de specialist SEO. Suntem siguri că la finalul celor două ședințe cu el, vei fi de acord că scrisul este mai simplu decât bănuiai.

Marius Bujor - Trainer Content Writing

Experienta Trainer

Trainer Content Writing, 2016 – prezent
Specialist SEO – 2009 – prezent pentru firme precum Mandarine, MarketsWorld, Advanced Ideas
Jurnalist cu 15 ani experienta, lucrand pentru TVR si Administrator Website The Money Channel

Cum li s-au parut cursurile acestui trainer participantilor de la editiile anterioare?

Marius stie sa vorbeasca, stie sa se faca inteles extrem de usor, stie sa glumeasca si sa ne tina atentia treaza. Mi-a placut continutul, am aflat lucruri foarte utile despre crearea de continut. Mi-au placut exercitiile numeroase pe care le-am facut, este intotdeauna placut sa faci si lucruri practice la un curs..

Mi-a placut mult energia cursului. Multa voie buna si subiecte interesante. Foarte fain ca sunt integrate in curs si alte elemente conexe – SEO, Analytics, Facebook. Un alt lucru minunat a fost interactiunea profesor – cursant. Priceless! PS: Mi-a dat mult de gandit cursul, am aprofundat lucruri la care nu ma mai gandisem in detaliu si asta am apreciat tare.

Cursul mi-a oferit informatiile necesare realizarii unui content writing de calitate. Am aflat lucruri noi pe care nu le-as fi luat in considerare in realizarea continutului pentru site. Exemplele practice, studiile de caz m-au ajutat sa inteleg aspectele teoretice enuntate. Cursul a fost interactiv, astept cu nerabdare sa pun in practica sfaturile primit. Big like! Completari? Nu sunt necesare.

Sunt incantat de acest curs deoarece am invatat lucruri noi, importante si utile, intr-un mod placut. Ne-au fost aduse argumente pentru orice informatie noua, si orice informatie noua a venit si cu o poveste. Eram total dezinformat in Content Writing si plec cu un bagaj important.

Mediu prietenos, amuzant. Te ajuta sa inveti cu placere, te invata si lucruri tehnice dar si practice. Cursul este structurat pe intelesul tuturor, resurse bogate dupa curs. Mi-a captat atentia pana la sfarsit.

“Cursul a fost interactiv, am aplicat notiuni direct pe proiectele noastre, s-a simtit ca un boost de productivitate. Mi-a placut faptul ca am primit toate informatiile necesare pentru a putea incepe sa scriu si mi-a placut ca am facut si exercitii practice unde am primit si sfaturi. 

Cursul a fost foarte bine documentat, cu multe informatii utile. Mi-au placut foarte mult exemplele date, inclusiv cele din experienta personala a trainerului. Exercitiile date au fost bine alese, chiar daca nu am deloc experienta in domeniu, m-au ajutat. Sugestiile si recomandarile au fost foarte utile. Multumesc!!
Alina Malcea

Azi chiar i-am scris CEO-ului si i-am multumit pentru ca ne-a trimis la aceste cursuri. Esti foarte inspiring, Marius! A fost un curs foarte util!
Miki

Initial ma asteptam la un curs basic de content writing si structuri de articol, dar am rasmas placut surprins de faptul ca s-a discutat si integrarea continutului in conceperea de strategii. Un curs foarte complex din punctul meu de vedere. 5 stele ca la Uber 🙂

Am venit la curs cu asteptarea sa descopar unele modalitati prin care sa pot articula mai bine o cerere catre un profesionist care sa ma poata ajuta. Insa am primit mult mai mult decat atat. Imi este acum destul de clar de unde sa incep, ce sa cer unui furnizor de serviciu in acest domeniu si cel mai important mi se pare mult mai abordabil subiectul, ceea ce imi deschide noi perspective. Plec cu idei gata de pus in practica si cu gandul ca as putea sa ma descurc, chiar si eu pana la un punct.

Un curs interactiv, foarte eficient. Multe informatii noi, usor de retinut, modele multe, linkuri, resurse diverse. Cu siguranta voi folosi toate cele invatate la acest curs interactiv si foarte interesant. Trainer cu experienta bogata in mai multe domenii, cu disponibilitate de a impartasi tuturor aceasta experienta. Multumesc forte mult, a fost peste asteptari.

Mi-a depasit asteptarile, oferind atat informatii de SEO, cat si multe alte surse de informatii. Mi-a provocat creativitatea, mi-a aratat lucruri pe care nu stiam ca pot sa le fac. Voi folosi informatiile pe viitor ca si marketer, dar am fost convinsa sa imi creez si un blog personal pe care sa imi exersez abilitatile. I-as acorda nota 10 trainerului, are un fler catre predat, explicand un concept complex in bucatele mici si usor de digerat.
Chiuaru Sorina, Student

Plin de informatii noi, dar foarte relevante. Foarte util pentru toti cei interesati de evaluarea SEO si de continut a site-urilor / blogurilor pe care le administreaza.
Sampetru Alexandra, Marketer

Foarte bun si util. Peste asteptari. Ma va ajuta in munca, la promovarea firmei. Foarte practic.” Izota Irina, Consultant Marketing

  • FORMULAR DE INSCRIERE


      La pretul cursurilor de grup se aplica un discount de 150 de lei pentru tineri pana in 26 de ani,
      inscrieri multiple sau in cazul platii early bird (cu cel putin o luna inainte de inceperea cursului).