Curs Social Media si Facebook Ads

curs social media

– Campanii de succes pe platformele sociale –

Social Media desemneaza inteles orice tehnologie care ne permite sa ne publicam si sa ne distribuim continutul si le permite altora sa interactioneze cu acesta. Azi Social Media este aproape sinonim cu Facebook, dar numeroase oportunitati de promovare importante exista si prin Instagram, WhatsAps, Tiktok, YouTube, Pinterest, LinkedIn, Twitter, bloguri, diverse comunitati online.

Scopul campaniilor pe retelele de socializare este nu doar de a convinge oamenii sa cumpere ceea ce oferi, ci si cresterea popularitatii brandului, a numarului de clienti si fidelizarea acestora. Sunt 13 milioane de romani pe retelele de socializare, printre acestia sunt si potentialii tai clienti. E timpul sa ajungi in atentia lor.

Cui se adreseaza cursul

Acest curs este pentru incepatorii si intermediarii care doresc sa invete cum sa comunice mai bine pe retelele sociale – pentru a crea o legatura intre brand si clienti – dar si cum sa creeze si sa gestioneze campanii de promovare la un nivel avansat, pentru un maxim de rezultate cu un buget minim. Cursurile noastre de Social Media te vor invata ce trebuie sa faci pentru a fi prezent pe toate marile retele sociale din tara si cum le poti folosi pe fiecare in avantajul tau.

In timpul cursului vei vedea live ce inseamna sa iti creezi o relatie cu clientii tai pe retelele sociale si vei face practica in aceasta directie. Iti vom prezenta pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a fi prezent langa cei interesati de afacerea ta si ce trebuie sa faci pentru a porni o conversatie cu acestia. Ai ajuns deja in acest stadiu? Nici o problema deoarece iti vom arata si cum trebuie continuata aceasta conversatie pentru a fi atat in folosul tau, cat si in folosul clientilor tai.

Pretul cursului

1200 de lei/persoana. Plata se realizeaza in avans.

Discount 300 de lei pentru participare online, live.

Formatul cursului

Curs deschis (nu este limitat la angajatii unei firme)
Locatie centrala Bucuresti
Numar limitat de participanti
Sesiuni teoretice si practice

Structura cursului

In cadrul cursului vei afla informatii despre cum sa folosesti social media pentru a iti indeplini obiectivele. Vom mentiona cateva din lucrurile ce se vor invata:

Strategie
Cine esti ca brand? Cui te adresezi? Ce ton alegi in comunicare?
Cine este audienta tinta? Alegerea canalelor potrivite pentru comunicare online.
Definirea pilonilor de continut. Regula 20/80 (promo/content)

Facebook
Ce si cum sa postezi, cum sa interactionezi cu urmaritorii
Interpretarea datelor din Facebook Analytics
Crearea si administrarea de reclame eficiente Facebook Ads
Optimizarea costurilor si rezultatelor pentru campaniile din Facebook Ads
Cum sa creezi reclame pentru diferite tipuri de audienta
Cum sa analizezi rezultatele paginii tale
Vei parcurge toti pasii necesari pentru realizarea diferitelor tipuri de reclame sponsorizate;
Vei afla ce inseamna campaniile de remarketing si remarketing dinamic
Masuratorile pe pagina si in ads (interactiuni, CTR/CPC/CPM)
Strategii despre cum se pot imbunatati/optimiza Ads-urile
Studii de caz

Instagram
Cum sa folosesti Instagram in Romania
Care sunt avantajele unei campanii pe Instagram
Exemple de campanii derulate pe Instagram

LinkedIn
De ce este important si cum il poti folosi pentru afacerea ta
Cum iti creezi cont pentru business, cum iti adaugi detaliile, poza, cum te conectezi cu alte persoane
Cum interactioneaza clientul cu tine si cum interactionezi tu cu clientul
LinkedIn Ads

Tik-Tok
Tipuri de continut pentru tiktok (edutainment, prmotional, amuzant)
Optimizarea videoclipurilor pentru Tiktok (SEO, melodii virale)
Publicitate platita pe Tik-Tok

Content repurposing
Cum poti refolosi materialele intre platforme

Se vor prezenta insa informatii si despre:

  •     YouTube
  •     promovarea prin bloguri
  •     si alte canale social media

La sfarsitul cursului vei stii toate dedesubturile retelelor sociale majore din Romania, dar si cum trebuie folosite acestea pentru a iti duce business-ul mai departe decat pana acum. Vei putea interpreta rapoartele oferite de acestea pentru a iti intelege mai bine publicul tinta si pentru a iti transforma cat mai multi vizitatori in cumparatori.

Silvia Trainer Social

Experienta Trainer

Silvia Palașcă
Fondator SVP Solutions Web – Agentie de marketing digital – 2016 – Prezent
Experienta hands-on de peste 7 ani in e-commerce, creare de magazine online, promovarea de produse si servicii in Google Ads si Social Media Ads pentru diferite tipuri de business-uri. Aduce o abordare 360 de grade asupra mediului online cu focus pe strategia de business.
Nu ii este teama sa creasca branduri de la 0. Pasionata de vinuri, de aceea majoritatea brandurilor din portofoliu sunt din zona HoReCa.
Portofoliul include: Asociatia Dealu Mare, Aurelia Visnescu, Viile Metamorfosis, Asociatia Pro BCA, dar si pentru clienti internationali.
Poveste de succes – Evadare in Dealu Mare
Event de turism viticol la cramele din Dealu Mare pornit in pandemie (prima editie 2020) prin care cramele sa se promoveze in contextul scaderii vanzarilor cu 30-90% pe sectorul HoReCa. Singurul canal de promovare a fost cel digital, s-a folosit un mix de instrumente (Google Ads, Facebook Ads, parteneriate cu bloggeri, continut organic pe platformele social media).
Prima editie a evenimentului a avut 250 de bilete vandute, urmatoarele 500, respectiv 580. Bugetul de publicitate a fost 1400 RON in primul an si 3000 in urmatorii.

Cum li s-au parut cursurile acestui trainer participantilor de la editiile anterioare?

O experienta super tare! Combinatie perfecta de teorie si practica, implicare si seriozitate = cheia succesului! Training detaliat, informatii importante si necesare, posibilitatea de a aplica direct si a corecta greselile au insemnat pentru mine convingerea faptului ca voi participa, cu siguranta, la toate celelalte cursuri de marketing care vor incepe in toamna. Felicitari pentru trainer!

Util in realizarea de campanii. Mi-a placut ca am avut exemple multe, a fost practic si bine structurat.

Am apreciat faptul ca suportul de curs ofera si tool-uri care sa te ajute. Tool-urile pentru crearea de hashtag-uri ma vor ajuta. Testul a oferit inca o sansa de parcurgere a suportului de curs. Trainerul a raspuns la toate intrebarile.

A fost un curs interesant si la obiect, tinut cu profesionalism, seriozitate si implicare.

Un curs bine organizat ca si structura. Foarte buna ideea cu testul.

Informatii utile, interesante. Prezentare didactica foarte buna. Cu siguranta voi participa la mai multe cursuri cu acelasi trainer.

A fost un curs interesant care s-a ajustat pentru cei mai avansati si incepatori. Explicatiile au fost concrete si la subiect. Modul de predare m-a facut atrasa de lumea marketingului in ciuda faptului ca sunt pe o alta ruta a carierei. Multumesc! “

 

  • FORMULAR DE INSCRIERE


      La pretul cursurilor de grup se aplica un discount de 300 de lei pentru participarea online.