fbpx
Totul despre marketing digital
ChatGPT vs creatorii de continut

ChatGPT vs creatorii de continut: ce poate si ce nu poate face?

Zilele acestea se vorbește tot mai mult despre lupta dintre ChatGPT și content writeri sau copywriteri pentru supremație în crearea de conținut de calitate. În acest articol vom analiza care este poziția fiecărui combatant în această bătălie și cum se pot adapta creatorii de conținut ca să rămână competitivi.

Continue reading “ChatGPT vs creatorii de continut: ce poate si ce nu poate face?”

Trenduri Google Ads in 2023

De-a lungul anilor Google ne-a obisnuit cu numeroase schimbari in platforma de Ads, iar anul 2022 a adus multe noutati pentru cei care se promoveaza pe aceasta platforma. Ce ne aduce insa 2023?

Iata cateva trenduri pentru anul acesta din care te poti inspira pentru campaniile tale:

Continue reading “Trenduri Google Ads in 2023”

Ce ne facem cu campaniile de Facebook in 2023?

Mai tinem canalul activ, nu il mai tinem? Ne face sa pierdem bani si timp fara rezultate sau chiar ne putem baza pe el ca fiind un canal demn de integrat in mixul de marketing?

Acum cativa ani, atunci cand in digital marketing erau prezente mai putine branduri decat in prezent iar platforma Meta era mai putin populara, puteam sa discutam despre un canal dedicat performance marketingului. Cu targetarile potrivite, ad-urile bine alese, tipurile de obiective corect selectate, puteam obtine un profit in majoritatea business-urilor, creand campanii platite.

Intre timp, odata cu cresterea concurentei, odata cu dorinta de extindere a celor de la conducerea Meta, algoritmii de afisare ai reclamelor s-au modificat substantial, ducandu-ne foarte mult in zona supeioara a canalului de vanzare si anume in zona de Awareness si Consideration.

Continue reading “Ce ne facem cu campaniile de Facebook in 2023?”

ACADEMIA DE MARKETING DIGITAL MAKE IT ACADEMY

 

MAKE IT ACADEMY

Ce este MAKE IT ACADEMY?

MAKE IT ACADEMY este un program intensiv de instruire in domeniul marketingului digital, dedicat antreprenorilor care vor sa isi creasca afacerea, profesionistilor care doresc o specializare completa in marketing online, dar si celor care vor sa isi construiasca o cariera in domeniu. Daca te incadrezi intr-una din aceste trei categorii, academia este pentru tine.

Cursurile pornesc de la zero, urmand ca in cadrul fiecarui curs sa se atinga si cele mai avansate tehnici de promovare sau utilizare ale platformelor de marketing digital. Astfel ca fie ca esti la un nivel de incepator sau de intermediar, informatia sa iti fie relevanta.

Academia pregateste incepatori si profesionisti pentru joburile de marketing din cele mai bune companii, si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit. Suntem o echipa de traineri specializati in promovarea online, predam de peste 10 ani si avem in portofoliu peste 2000 de cursanti multumiti, feedbackul lor putand fi gasit pe paginile cursurilor si in recenziile primite online.

Programa

Programul MAKE IT ACADEMY contine 6 module, sub forma de cursuri practice, la sediu. Cinci module aprofundeaza fiecare tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing digital: SEO, Social Media & Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics si Content Writing.

Iar modulul de “Marketing Digita Avansat” prezinta cum interactioneaza ele, si cum se creeaza un plan si un buget de marketing digital, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site.

Cursuri si traineri

Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta. Academia contine urmatoarele 6 cursuri, predate de trainerii mentionati:

MAKE IT ACADEMY

 

Curs SEO1. SEO 

Optimizarea site-ului pentru atragerea de trafic organic
Trainer: Ela Iliesi – eJobs Romania
Desfasurare 8 ore, 23-24 septembrie 2023, 10:00-14:00

 

curs social media2. Social Media & Facebook Ads 

Campanii de promovare in Social Media
Trainer: Silvia Palasca – SVP Solutions
Desfasurare 8 ore, 30 sep – 1 oct 2023, 10:00-14:00

 

3. Google Ads 

Promovare eficienta prin reclamele Google Ads
Trainer: Roxana Petrache – AdLemonade
Desfasurare 8 ore, 21-22 octombrie 2023, 10:00-14:00

 

curs content writing4. Content Writing 

Scrierea de continut ce atrage si converteste
Trainer: Mihaela Pascari – eJobs
Desfasurare 8 ore, 28-29 octombrie 2023, 10:00-14:00

 

curs analytics5. Google Analytics 

Inregistrarea, interpretarea si raportarea datelor
Trainer: Gabi Nistoran – WebAnalyst
Desfasurare 8 ore, 18-19 noiembrie 2023, 10:00-14:00

 

curs marketing online6. Marketing Digital Avansat

Strategia de promovare online si crearea planului de marketing
Trainer: Gabriela Ciocan – Ergalamedia
Desfasurare 8 ore, 16-17 decembrie 2023, 10:00-14:00

 

Mai mult decat o diploma

Absolventii MAKE IT ACADEMY pot obtine un certificat acreditat ANC si eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, precum si de Comisia Europeana, nivel 6 EQF, si diplome de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate pentru fiecare modul in parte.

Absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile din cadrul academiei se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, iar examenul final implica realizarea unui plan de marketing pentru un site ales de cursant.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.

 

Inscrieri

Cursurile vor fi sustinute doar in weekenduri, la sediul din Bucuresti si online live, participantii putand opta pentru varianta preferata. Durata totala a MAKE IT ACADEMY este de 48 de ore de curs practic. Pretul urmarii academiei este de 3800 de lei pentru urmarea cursurilor online (redus de la 5400 de lei), sau 5200 de lei pentru urmarea cursurilor la sediu (redus de la la 7200 de lei), la care se adauga optional 150 de lei pentru examen si diploma certificata ANC.

Pentru inscrierea la examen si obtinerea certificatului sunt necesare studii superioare absolvite. Daca nu ai studii superioare absolvite poti obtine certificatul de Digital Marketing Professional acreditat UK prin London Marketing Academy.

Inscrierea se face prin formularul de inscriere de pe acest site. Pentru alte detalii, ne puteti contacta de luni pana duminica la 0764 118 196 sau la office@makeitacademy.com

 

Te asteptam sa ocupi din timp locul dorit.

 

  • FORMULAR DE INSCRIERE


      La pretul cursurilor de grup se aplica un discount de 300 de lei pentru participarea online.