fbpx
Traininguri private marketing online

Anunt privind tranzitia la traininguri private incepand cu ianuarie 2024

Dragi parteneri, clienti si prieteni,

Cu entuziasm va informam despre o schimbare importanta in modul in care vom oferi servicii de formare incepand cu luna ianuarie 2024.

Din dorinta de a va ajuta sa va dezvoltati afacerea intr-un mod adaptat nevoilor si ritmului dvs, firma noastra va trece la oferirea exclusiva a trainingurilor private – cursuri inchise, care vor fi concepute si livrate la cerere, special pentru angajatii companiilor voastre. Continue reading “Anunt privind tranzitia la traininguri private incepand cu ianuarie 2024”

Totul despre marketing digital
ChatGPT vs creatorii de continut

ChatGPT vs creatorii de continut: ce poate si ce nu poate face?

Zilele acestea se vorbește tot mai mult despre lupta dintre ChatGPT și content writeri sau copywriteri pentru supremație în crearea de conținut de calitate. În acest articol vom analiza care este poziția fiecărui combatant în această bătălie și cum se pot adapta creatorii de conținut ca să rămână competitivi.

Continue reading “ChatGPT vs creatorii de continut: ce poate si ce nu poate face?”

Trenduri Google Ads in 2023

De-a lungul anilor Google ne-a obisnuit cu numeroase schimbari in platforma de Ads, iar anul 2022 a adus multe noutati pentru cei care se promoveaza pe aceasta platforma. Ce ne aduce insa 2023?

Iata cateva trenduri pentru anul acesta din care te poti inspira pentru campaniile tale:

Continue reading “Trenduri Google Ads in 2023”

Ce ne facem cu campaniile de Facebook in 2023?

Mai tinem canalul activ, nu il mai tinem? Ne face sa pierdem bani si timp fara rezultate sau chiar ne putem baza pe el ca fiind un canal demn de integrat in mixul de marketing?

Acum cativa ani, atunci cand in digital marketing erau prezente mai putine branduri decat in prezent iar platforma Meta era mai putin populara, puteam sa discutam despre un canal dedicat performance marketingului. Cu targetarile potrivite, ad-urile bine alese, tipurile de obiective corect selectate, puteam obtine un profit in majoritatea business-urilor, creand campanii platite.

Intre timp, odata cu cresterea concurentei, odata cu dorinta de extindere a celor de la conducerea Meta, algoritmii de afisare ai reclamelor s-au modificat substantial, ducandu-ne foarte mult in zona supeioara a canalului de vanzare si anume in zona de Awareness si Consideration.

Continue reading “Ce ne facem cu campaniile de Facebook in 2023?”