Intrebari frecvente

Raspunsuri la intrebari frecvente:

Care este programul si orarul cursurilor de luna aceasta?

Cursurile de grup sunt cu inscriere continua. Inscrierile se pot realiza oricand.

Sedintele live saptamanale au loc dupa cum urmeaza:

 • SEO – luni de la ora 19:00
 • Google Ads – marti de la ora 19:00
 • SM & Facebook Ads / Marketing Online – miercuri de la ora 19:00
 • Content Writing – joi de la ora 19:00
 • Google Analytics – vineri de la ora 19:00

Oferim si traininguri private care se tin in functie de programul clientului.

Noutatile despre cursuri se trimit periodic persoanelor abonate la noutati – pentru a fi la curent cu programul cursurilor te poti abona aici.

Cum imi rezerv un loc la curs?

Rezervarea unui loc se face in doi pasi: prin inscrierea la curs folosind formularul de inscriere si prin achitarea proformei emisa de noi dupa inscriere, cu cel putin doua zile inainte de inceperea cursului. Locul la curs se rezerva doar dupa primirea confirmarii platii.

Unde au loc cursurile?

Cursurile de grup se desfasoara online Trainingurile private se desfasoara online, la locatia noastra din Bucuresti sau la sediul companiei. Toate detaliile privind cursurile sunt primite prin agenda cursului de cei pe care ii asteptam sa participe.

Cat dureaza un curs?

Cursurile de grup au o durata de 8 saptamani, in timp ce MAKE IT ACADEMY, are o durata de 48 de ore, si se intinde pe o perioada de 12 luni.

Pentru trainingurile private personalizate, 1 la 1 sau de grup, durata este stabilita de cursant.

Cate persoane sunt inscrise la curs?

La curs participa in general intre 5 si 15 persoane. Mentinem un numar redus de cursanti pentru a fi siguri ca trainerul va putea oferi suficienta indrumare fiecaruia.

Cum se poate plati factura?

Plata cursului se poate realiza prin transfer banca / online banking la orice banca ati avea contul pe baza proformei printate, cash la orice casierie BRD, sau online prin card folosind Stripe.

Ce se intampla daca nu pot ajunge la un curs?

Cursurile sunt inregistrate astfel ca daca nu puteti ajunge la un curs sau la o sedinta, puteti urmari inregistrarea lectiei.

Cat costa cursurile?

Fiecare curs separat are pretul de 2000 de lei.

Pentru cei care doresc toate cursurile, pachetul MAKE IT ACADEMY are un pretul mai avantajos, toate cele 6 cursuri costand 10000 de lei, la care se adauga optional 150 de lei pentru examen si diploma certificata ANC..

De ce nu costa mai putin cursurile?

Atunci cand stabilim pretul unui curs luam in considerare lucruri evidente precum costurile sustinerii cursului, amortizarea investitiilor facute dar si lucruri poate mai putin evidente ca:
– o plata competitiva a trainerilor pentru a avea in echipa cei mai buni profesionisti, dispusi sa ii invete pe cursanti secretele pe care le-au invatat dupa ani de experienta in domeniu
– pastrarea unui numar mediu spre mic de participanti pentru ca informatia sa poata fi asimilata practic, trainerul sa poata acorda fiecarui participant atentia necesara pentru un curs util tuturor
– taxele catre stat si cheltuielile cu promovarea, care scad semnificativ valoarea profitului

De ce nu costa mai mult cursurile?

Reusim sa mentinem costurile mai scazute decat ale altor firme de cursuri de pe piata deoarece stim sa ne organizam si sa ne promovam eficient din punct de vedere al costurilor, sa aparem acolo unde oamenii cauta cursurile noastre, si nu avem nevoie de un buget mare de publicitate, majoritatea cursantilor nostri venind prin recomandari.

Cine este trainer la cursuri si de la ce firma si-a obtinut certificarile?

Trainerii nostri sunt experti certificati Google Ads si Google Analytics, cu experienta indelungata in SEO, PPC si campanii de marketing online. Diplomele au fost obtinute in urma sustinerii examenelor din programele de certificare Google, aceasta fiind compania care le-a eliberat.

 • Trainer SEO: Ela Iliesi
 • Trainer Google Ads: Roxana Petrache
 • Trainer Google Analytics & Google Tag Manager: Gabi Nistoran
 • Trainer Social Media & Facebook Ads: Silvia Palasca
 • Trainer Content Writing: Mihaela Pascari
 • Trainer Marketing Online & Marketing Automation: Gabriela Ciocan

Se acorda diploma de absolvire?

Da, toti cursantii care duc un curs la bun sfarsit pot primi o diploma de absolvire in limba romana si engleza care atesta dobandirea de cunostinte.

De asemenea participantii MAKE IT ACADEMY pot obtine in urma cursurilor si a examenului de absolvire un certificat acreditat ANC, eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale.

Cei fara studii superioare absolvite pot obtine certificatul de Digital Marketing Professional acreditat UK prin London Marketing Academy.

Daca aveti o intrebare la care nu ati gasit raspuns va invitam sa ne contactati la office@makeitacademy.com si un membru al echipei va raspunde in maxim 48 de ore.