Intrebari frecvente

Raspunsuri la intrebari frecvente:

Care este programul si orarul cursurilor de luna aceasta?

Calendarul urmatoarelor cursuri poate fi vazut in formularul de inscriere rapida de pe coloana dreapta, pe homepage-ul acestui site, si se trimite periodic persoanelor abonate la noutati – pentru a fi la curent cu programul cursurilor te poti abona aici.

Care este frecventa cu care se organizeaza cursurile?

Cursurile cu cerere mare sunt sustinute de doua ori in primavara si de doua ori toamna, iar restul de cursuri le desfasuram bi-anual si la cerere. Oferim si traininguri private care se tin in functie de programul clientului.

Cum imi rezerv un loc la curs?

Rezervarea unui loc se face in doi pasi: prin inscrierea la curs folosind formularul de inscriere si prin achitarea proformei emisa de noi dupa inscriere, cu cel putin doua zile inainte de inceperea cursului. Locul la curs se rezerva doar dupa primirea confirmarii platii.

Unde au loc cursurile?

Cursurile se desfasoara in Bucuresti. Sediul este in apropierea Salii Palatului (Strada Stirbei Voda 4) – mai multe informatii pe pagina de Contact. Toate detaliile privind cursurile sunt primite prin agenda cursului de cei pe care ii asteptam sa participe.

Cat dureaza un curs?

Oferim atat cursuri de weekend (cu durata de 8 ore) cat si cursuri de aprofundare (cu durata de 6 saptamani). Cursurile de 8 ore sunt impartite in cate 4 ore pe zi pe parcursul unui weekend. Programul acreditat ce contine 6 cursuri de specializare, MAKE IT ACADEMY, are o durata de 48 de ore, si se intinde pe o perioada de 3-4 luni, iar la trainingurile personalizate, 1 la 1 sau de grup, durata este stabilita de cursant.

Cate persoane sunt inscrise la curs?

La curs participa in general intre 5 si 15 persoane. Mentinem un numar redus de cursanti pentru a fi siguri ca trainerul va putea oferi suficienta indrumare fiecaruia.

Se poate plati la sediu factura?

Doar in cazuri exceptionale si asta deoarece numai platile in avans reprezinta o rezervare ferma. Plata cursului se poate realiza, in limita locurilor disponibile, la orice casierie Raiffeisen sau online prin online banking la orice banca ati avea contul pe baza proformei printate.

Ce se intampla daca nu pot ajunge la un curs?

In caz ca nu puteti ajunge la curs plata se poate returna doar in cazul in care am fost notificati in scris prin email de neparticipare cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de inceperea cursului, doarece sunt decizii si cheltuieli ce se fac legate de sustinerea cursului pe baza numarului de participanti. Daca ne anuntati din timp insa puteti alege returul, sa veniti la o alta sesiune sau sa alegeti un alt curs cu acelasi numar de ore la care sa veniti in schimb.

Cat costa cursurile?

Pretul primului curs urmat la firma noastra este cel afisat in formularul de inscriere urmand ca pentru urmatoarele cursuri sa beneficiati de un pret de cursant fidel, redus cu 100 de lei fata de pretul obisnuit. Pachetul complet de cursuri are un pret si mai avantajos, toate cele 6 cursuri costand prin MAKE IT ACADEMY 3800 de lei pentru urmarea cursurilor online (redus de la 5400 de lei), sau 5200 de lei pentru urmarea cursurilor la sediu (redus de la la 7200 de lei), la care se adauga optional 150 de lei pentru examen si diploma certificata ANC..

De ce nu costa mai putin cursurile?

Atunci cand stabilim pretul unui curs luam in considerare lucruri evidente precum costurile sustinerii cursului, amortizarea investitiilor facute dar si lucruri poate mai putin evidente ca:
– o plata competitiva a trainerilor pentru a avea in echipa cei mai buni profesionisti, dispusi sa ii invete pe cursanti secretele pe care le-au invatat dupa ani de experienta in domeniu
– pastrarea unui numar mediu spre mic de participanti pentru ca informatia sa poata fi asimilata practic, trainerul sa poata acorda fiecarui participant atentia necesara pentru un curs util tuturor
– taxele catre stat si cheltuielile cu promovarea, care scad semnificativ valoarea profitului

De ce nu costa mai mult cursurile?

Reusim sa mentinem costurile mai scazute decat ale altor firme de cursuri de pe piata deoarece stim sa ne organizam si sa ne promovam eficient din punct de vedere al costurilor, sa aparem acolo unde oamenii cauta cursurile noastre, si nu avem nevoie de un buget mare de publicitate, majoritatea cursantilor nostri venind prin recomandari.

Cine este trainer la cursuri si de la ce firma si-a obtinut certificarile?

Trainerii nostri sunt experti certificati Google Ads si Google Analytics, cu experienta indelungata in SEO, PPC si campanii de marketing online. Diplomele au fost obtinute in urma sustinerii examenelor din programele de certificare Google, aceasta fiind compania care le-a eliberat.

  • Trainer SEO: Ela Iliesi
  • Trainer Google Ads: Roxana Petrache
  • Trainer Marketing Online & Marketing Automation: Gabriela Ciocan
  • Trainer Google Analytics & Google Tag Manager: Gabi Nistoran
  • Trainer Social Media & Facebook Ads: Silvia Palasca
  • Trainer Content Writing: Mihaela Pascari

Se acorda diploma de participare?

Da, toti cursantii care duc cursul la bun sfarsit pot primi o diploma de participare care atesta dobandirea de cunostinte. Diploma se poate descarca in limba romana si engleza prin platforma special creata pentru cei care au urmat cursurile Rezistenta Online.

De asemenea participantii MAKE IT ACADEMY pot primi in urma cursurilor si a examenului de absolvire un certificat acreditat ANC, eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale.

Daca aveti o intrebare la care nu ati gasit raspuns va invitam sa ne contactati la office@makeitacademy.com si un membru al echipei va raspunde in maxim 48 de ore.