Istoric

2011 › START
Primii pasi

Firma noastra a fost infiintata in 2011 de catre Ela Iliesi si Simion Alexandru. Primele servicii oferite au fost de consultanta SEO si traininguri private.

2012 › CURSURI SEO
Lansarea oficiala a cursurilor SEO

In luna ianuarie 2012 desfasuram primele cursuri SEO de grup sustinute de Ela Iliesi.

2013 › CURSURI NOI
Noi cursuri de Google Ads (AdWords) si Google Analytics

In primavara anului 2013 echipei noastre s-a alaturat si Catalina Maruster, trainer Google AdWords, asa cum se numea atunci platforma. In toamna incepem si cursurile de Analytics predate de Dragusin Dragos.

MARTIE 2014 › CURSURI MARKETING ONLINE
Cea mai mare firma de cursuri de marketing digital

In ianuarie 2014 am inceput sa sustinem si cursurile de Social Media, Email Marketing, Optimizarea Ratei de Conversie, E-commerce SEO si Marketing Online, cursuri la care traineri sunt Andrei Baloleanu, Gabriela Ciocan si Alina Orel. Suntem singura firma care ofera o gama mare de cursuri lunare, practice, cu durata de pana la 8 ore fiecare, pentru cunoasterea si aprofundarea metodelor de SEO si Marketing Online.

Echipa Rezistenta Online

NOIEMBRIE 2014 › ACADEMIA
MAKE IT ACADEMY: Academia de cursuri de marketing digital

La 1 noiembrie 2014 am lansat prima academie completa de cursuri de marketing digital ce pregateste profesionistii in domeniu si ajuta companiile sa gaseasca specialisti pentru pozitiile libere.

NOIEMBRIE 2015 › SEDIU STIRBEI
Sediu nou si platforma cursanti

In noiembrie 2015 am inceput sustinerea cursurilor intr-un sediu nou, pozitionat mai central si cu mai multe dotari. Am lansat de asemenea platforma prin care cursantii pot urma evaluari si de unde isi pot descarca diplomele de participare.

AUGUST 2016 › ACREDITARE
Diplome acreditate ANC

In august 2016  am obtinut acreditarea programului MAKE IT ACADEMY si autorizatia firmei de a desfasura cursuri acreditate, cursantii obtinand in urma participarii la cursuri si absolvirii examenului ANC, un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, recunoscut atat national cat si international.

Echipa cursuri marketing online

MAI 2017 › CURSURI LUNGI
Cursuri de lunga durata

Incepand cu luna mai 2017, desfasuram cursurile de marketing online si intr-o varianta lunga, cu durata de la 8 pana la 10 saptamani. Devenim astfel prima firma de cursuri de marketing online ce ofera cursuri in orice varianta preferata de student: workshopuri de weekend, program complet intensiv de cursuri desfasurat intr-o luna, traininguri lungi de specializare desfasurate pe durata a doua sau trei luni, si chiar un program de pregatire cu durata totala de un an.

IULIE 2018 › DIPLOME SECURIZATE
Prima firma din Romania care emite diplome securizate

Rezistenta Online este prima firma de cursuri din Romania, si printre primele firme de cursuri din lume, care si-a legat diplomele de blockchain-ul Ethereum, astfel incat diplomele de cursuri de marketing online emise de companie sunt imposibil de falsificat.

OCTOMBRIE 2019 › DIPLOME ACREDITATE CPD UK
Certificate London Marketing Academy

Incepand cu luna octombrie 2019 oferim si o acreditare recunoscuta in UK: dupa absolvirea MAKE IT ACADEMY, prin sustinerea examenului in limba engleza, studentii pot obtine si certificatul acreditat CPD London Marketing Academy. Un certificat ideal pentru cei care nu au inca studiile superioare absolvite si nu pot obtine certificatul acreditat de Ministerul Muncii si cel al Educatiei din Romania

2020 & 2021 › CURSURI HIBRID
Cursuri desfasurate concomitent la sediu si online

Incepand cu primavara anului 2020 desfasuram cursurile in regim hibrid, atat la sediu (in numar restrans de cursanti pentru respectarea recomandarilor legale) cat si online, participantii putand opta pentru varianta preferata. Astfel am reusit sa extindem cursurile pentru un numar mai mare de persoane aflate in afara Bucurestiului dar si in afara tarii.

IANUARIE 2022 › 10 ANI DE CURSURI
Aniversam primii 10 ani de cursuri

In luna ianuarie 2022 sarbatorim 10 ani de la inceperea sustinerii cursurilor de grup. 10 ani cu sute de cursuri si traininguri sustinute, mii de cursanti instruiti, nenumarate zambete si momente de a-ha!, reconversii profesionale, afaceri lansate, promovate mai eficient si cariere in care s-a avansat.

SEPTEMBRIE 2022 › REBRANDING
Rezistenta Online devine MAKE IT ACADEMY

Incepand cu luna septembrie facem o schimbare a numelui companiei, preluand numele celui mai popular produs al nostru, pentru care suntem cel mai bine cunoscuti pe piata, academia de marketing digital: MAKE IT ACADEMY.

Aceasta este pe scurt povestea noastra pana acum. Multumim celor care ne-au ales serviciile si ne-au permis astfel sa facem lucrurile care ne pasioneaza si sa ne dezvoltam, si te asteptam sa descoperi si tu experienta si beneficiile cursurilor noastre.