ACADEMIA DE MARKETING DIGITAL MAKE IT ACADEMY

 

MAKE IT ACADEMY

Ce este MAKE IT ACADEMY?

Cursurile academiei se vor relua in toamna anului 2022.

MAKE IT ACADEMY este un program intensiv de instruire in domeniul marketingului digital, dedicat celor care vor sa isi construiasca o cariera, profesionistilor care doresc o specializare completa si antreprenorilor care conduc business-uri ce au nevoie de promovare online. Daca te incadrezi intr-una din aceste trei categorii, academia este pentru tine.

Cursurile pornesc de la zero, urmand ca in cadrul fiecarui curs sa se atinga si cele mai avansate tehnici de promovare sau utilizare ale platformelor de marketing digital. Astfel ca fie ca esti la un nivel de incepator sau de intermediar, informatia sa iti fie relevanta.

Academia este un produs marca Rezistenta Online ce pregateste incepatori si profesionisti pentru joburile de marketing din cele mai bune companii, si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit. Suntem o echipa de traineri specializati in promovarea online, predam de peste 9 ani si avem in portofoliu peste 1000 de cursanti multumiti, feedbackul lor putand fi gasit pe paginile cursurilor.

Programa

Programul MAKE IT ACADEMY contine 8 module, sub forma de cursuri practice, la sediu. Sapte module aprofundeaza fiecare tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing digital: SEO, Social Media & Facebook Ads, Google Analytics, Marketing Automation, Content Writing, Google Ads si Google Tag Manager.

Iar modulul de “Marketing digital” prezinta cum interactioneaza ele, si cum se creeaza un plan si un buget de marketing digital, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site.

Cursuri si traineri

Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta. Academia contine urmatoarele 8 cursuri, predate de trainerii mentionati:

MAKE IT ACADEMY

 
 
cub socialmedia
 
1. Social Media & Facebook Ads
 

Campanii de promovare in Social Media
Trainer: Livia Pupaza Nidelea – adLemonade
Desfasurare 8 ore, 1-2 octombrie 2022,10:00-14:00

 
 
 
 
 
2. Google Ads 

 

Promovare eficienta prin reclamele Google Ads
Trainer: Roxana Petrache – adLemonade
Desfasurare 8 ore, 8-9 octombrie 2022, 10:00-14:00

 
 
 
 
3. Google Analytics 

 

Inregistrarea, interpretarea si raportarea datelor
Trainer: Gabi Nistoran – WebAnalyst
Desfasurare 8 ore, 22-23 octombrie 2022, 10:00-14:00

 
 
 
 
4. Content Writing 

 

Scrierea de continut ce atrage si converteste
Trainer: Marius Bujor – Vodafone
Desfasurare 8 ore, 5-6 noiembrie 2022, 10:00-14:00

 
 
 

curs seo

5. SEO (in engleza)
 

Optimizarea site-ului pentru atragerea de trafic organic
Trainer: Ela Iliesi – eJobs Romania
Desfasurare 8 ore, 5-6 noiembrie 2022, 14:00-18:00

 

 
 
 
6. Marketing Automation 

 

Automatizarea marketingului si a vanzarilor.
Trainer: Gabriela Ciocan – Ergalamedia
Desfasurare 4 ore, 12 noiembrie 2022, 10:00-14:00

 
 
 
 
 
7. Google Tag Manager 

 

Implementari de cod rapide, simple si sigure
Trainer: Marius Ghitulescu – eJobs Romania
Desfasurare 4 ore, 13 noiembrie 2022, 10:00-14:00

 
 
 
 
 
8. Marketing Digital 

 

Strategia de promovare online si crearea planului de marketing
Trainer: Gabriela Ciocan – Ergalamedia
Desfasurare 8 ore, 26 si 27 noiembrie 2022, 10:00-14:00

 
 
 

Mai mult decat o diploma

 

Absolventii MAKE IT ACADEMY pot obtine un certificat acreditat ANC si eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, precum si de Comisia Europeana, nivel 6 EQF, si diplome de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate pentru fiecare modul in parte.

Absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile din cadrul academiei se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, iar examenul final implica realizarea unui plan de marketing pentru un site ales de cursant.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.

Inscrieri

Cursurile vor fi sustinute doar in weekenduri, la sediul din Bucuresti si online pe Skype, participantii putand opta pentru varianta preferata. Durata totala a MAKE IT ACADEMY este de 56 de ore de curs. Pretul urmarii academiei este redus la 2900 lei (de la 4000 de lei), la care se adauga 150 de lei pentru examen si diploma certificata ANC.

Participarea la MAKE IT ACADEMY din primavara 2022 iti va aduce acces gratuit la doua unelte principale din SEO si Social Media Marketing, ahrefs si fanpage karme, cu un cost obisnuit de peste 5000 de lei pe luna.

Pentru inscrierea la examen si obtinerea certificatului sunt necesare studii superioare absolvite. Daca nu ai studii superioare absolvite poti obtine certificatul de Digital Marketing Professional acreditat UK prin London Marketing Academy.

Inscrierea se face prin formularul de inscriere de pe acest site. Pentru alte detalii, ne puteti contacta de luni pana duminica la 0761 146 285 sau la office@makeitacademy.com

Te asteptam sa ocupi din timp locul dorit.

  • FORMULAR DE INSCRIERE