Traininguri private marketing online

Anunt privind tranzitia la traininguri private incepand cu ianuarie 2024

Dragi parteneri, clienti si prieteni,

Cu entuziasm va informam despre o schimbare importanta in modul in care vom oferi servicii de formare incepand cu luna ianuarie 2024.

Din dorinta de a va ajuta sa va dezvoltati afacerea intr-un mod adaptat nevoilor si ritmului dvs, firma noastra va trece la oferirea exclusiva a trainingurilor private – cursuri inchise, care vor fi concepute si livrate la cerere, special pentru angajatii companiilor voastre.

Avantajele trainingurilor private:

Flexibilitate: Puteti alege ziua sau zilele de desfasurare a cursului, astfel incat sa se potriveasca perfect programului vostru.

Durata personalizata: Stabiliti durata cursului si numarul de ore in functie de nevoile dvs. specifice.

Locatie la alegere: Cursurile pot fi organizate la sediul nostru, la locatia dvs. sau online, pentru a va oferi o experienta cat mai comoda.

Invatare aplicata: Va oferim oportunitatea de a invata prin exemple pe proiectele dvs. de interes, astfel incat sa puteti aplica imediat cunostintele dobandite in contextul dvs. de afacere.

Atentie individuala: Fiecare membru al echipei dvs. va primi atentia cuvenita din partea trainerului nostru, asigurandu-va ca obtineti raspunsuri la intrebarile dvs. si ghidare personalizata.

Pret competitiv: Pretul pentru trainingurile private incepe de la 300 de lei pe ora pentru varianta 1 la 1, o investitie valoroasa in dezvoltarea competentelor echipei dvs. si in cresterea afacerii.

Suntem convinsi ca aceasta tranzitie la traininguri private de marketing online va contribui la atingerea obiectivelor dvs. cu succes si va incurajam sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Cu respect,

Echipa MAKE IT ACADEMY