Curs Excel pentru Marketeri si Antreprenori

Curs Excel pentru Marketeri

– Foloseste puterea datelor pentru a iti creste afacerea –

Excel este un instrument puternic care poate fi folosit pentru a imbunatati eficienta si succesul campaniilor de marketing. Prin invatarea folosirii Excel la un nivel avansat pentru sarcinile de marketing, marketerii pot obtine o mai buna intelegere a datelor lor si pot lua decizii mai inteligente bazate pe date.

Acest curs isi propune sa ofere toate abilitatile necesare pentru a maximiza potentialul Excel in activitatile de marketing. Vei descoperi cum sa utilizezi functii si formule specifice pentru a analiza datele de marketing, a construi strategii data-driven, a evalua performanta campaniilor si a automatiza sarcini repetitive.

Excel poate fi folosit pentru a analiza o varietate de date de marketing, cum ar fi date demografice ale clientilor, date de tranzactionare si date de performanta a campaniilor. Prin analizarea acestor date, marketerii pot identifica tendinte, oportunitati si probleme si pot lua decizii mai informate bazate pe date concrete.

Excel poate fi folosit de asemenea pentru a automatiza sarcinile repetitive de marketingsi este un instrument esential pentru orice marketer care doreste sa fie eficient in activitatile sale.

 

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

Acest curs este destinat marketerilor, freelancerilor sau antreprenorilor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile in Excel si sa utilizeze acest instrument pentru a analiza datele de marketing, a construi strategii data-driven si a evalua performanta campaniilor. Nu este nevoie de cunostinte anterioare aprofundate de Excel, trainerul va explica de la zero fiecare concept si va oferi explicatii detaliate.

 

DETALII CURS

Pret standard: 300 de lei/ora/persoana
Locatie: online sau la sediul firmei
Durata: minim 2 ore
Pentru participare sunt necesare cunostinte minime de utilizare a Excel

 

CUPRINSUL CURSULUI

In cadrul orelor de curs veti invata despre:

– Utilizarea formulelor si a functiilor pentru calcule si analize
– Analiza datelor de marketing cu Excel
– Extragerea datelor de marketing din diverse surse
– PivotTables pentru analiza rapida si eficienta a datelor
– Utilizarea diagramelor si graficelor pentru a vizualiza si comunica informatii
– Construirea de strategii data-driven
– Analiza tendintelor si identificarea oportunitatilor de marketing
– Utilizarea Excel pentru testarea A/B si optimizarea campaniilor
– Deciziil de marketing bazate pe date concrete
– Evaluarea performantei campaniilor
– Analiza indicatorilor de performanta (KPI) si masurarea succesului campaniilor
– Utilizarea Excel pentru automatizarea sarcinilor repetitive de marketing

 

Transforma Excel in instrumentul tau secret pentru campanii de marketing inteligente data-driven! Inscrie-te la acest curs practic si invata sa analizezi datele in moduri rapide si eficiente, sa construiesti strategii inteligente si sa evaluezi performanta campaniilor tale cu ajutorul Excel. Invata sa folosesti puterea datelor pentru a-ti creste afacerea.