Curs Google Tag Manager

 

Implementari de cod, simple si sigure –

Intr-un mediu dinamic si care se schimba de la o zi la alta, Google Tag Manager este un “game-changer” care te ajuta sa ramai competitiv tinand in acelasi timp costurile cu developmentul sub control.

Daca vrei sa cresti viteza de integrare cu platforme noi pentru site-ul tau, GTM te ajuta sa adaugi si sa updatezi dintr-o interfata vizuala, fara cunostinte de programare, scripturi de conversie, pixeli pentru platforme de social marketing si multe altele.

Ca si marketer vrei implementari rapide, simple si sigure care pot fi integrate cu sistemele si platformele de website pe care le folosesti deja. Google Tag Manager este solutia care ajuta marketerii din toata lumea sa implementeze programe in cel mai scurt timp, pentru a lua decizii rapide si eficiente.

Ce vei invata la acest curs?

Ce este GTM (Google Tag Manager) si care este scopul lui
Cum sa implementezi Google Analytics cu ajutorul GTM
Cum sa implementezi Event Tracking pentru Google Analytics cu GTM
Cum sa integrezi platforme cu ajutorul GTM

Pentru cine este acest curs?

Cursul se adreseaza:
– Oricui doreste sa invete sa foloseasca GTM (Entry level & incepator. Nu este un curs pentru persoanele aflate deja la un nivel intermediar sau avansat.)
– Oricui lucreaza cu Google Analytics
– Oricui lucreaza cu platforme de marketing (exemplu Facebook Marketing)

Conditii participare

Pentru participarea la curs este necesar sa lucrezi in domeniul online (fie ca ai un website, lucrezi ca Digital Marketer sau esti Developer).
Este necesara cunoasterea limbii engleze la nivel minim pentru intelegerea usoara a termenilor.
Nu sunt necesare cunostinte de Google Analytics prealabile. Un intro in Google Analytics va fi oferit.

Formatul cursului

Cursul va fi in format hands-on (practic) in proportie de peste 60%
Va contine sesiuni de Q&A si munca in echipa
Numar restrans de participanti
Desfasurare la sediu in Bucuresti sau la cerere online, live pe Skype
Durata totala curs: 4 ore.

Ce pret are cursul?

Pretul este de 350 de lei, plata se face in avans

Continutul cursului

Esti un Digital Marketer sau un Analist Digital și folosesti platforme cum ar fi Google Analytics sau Facebook in mod regulat? Atunci probabil stii cat de important este sa urmaresti datele si conversiile.

Acest curs te va ajuta sa intelegi cum se foloseste GTM, cand il poti folosi si vei putea in timpul cursului sa implementezi pentru propriul site sau pe site-uri de test cazuri reale de implementari de Google Analytics, Facebook si alte platforme de marketing.

Inscrie-te la acest curs de Google Tag Manager (GTM) si invata:

– Ce este GTM
– Cum se instalează Google Analytics cu ajutorul GTM
– Cum sa implementezi urmarirea evenimentelor cu GTM
– Cum poti folosi GTM pentru integrarea cu Facebook si alte platforme de marketing

 

Experienta Trainer

Growth Hacker @ Themeisle – 2014-2017
SEO Specialist @ Yoast – 2017-2019
Growth Hacker @ eJobs – 2020 – prezent

Ce parere au avut participantii de la editiile trecute despre cursurile trainerului?

Wow! Asa cum ar trebui sa fie toate cursurile! Acest feedback este pentru ambele cursuri – Google Analytics si Tag Manager.” – Larissa Stroe

Am aflat foarte multe informatii utile. Ceea ce mi-a placut este ca s-a pornit de la 0 si am evoluat incet incet. Informatiile ma vor ajuta sa imi indeplinesc obiectivele in ceea ce priveste datele din marketing. Trainerul a fost foarte bine pregatit, sfaturile sale au fost de mare valoare, se simte experienta in domeniu. Un vibe foarte fresh per total.” – Andrei Baractaru

Cursul mi s-a parut foarte interactiv si practic. Consider ca am inteles cum functioneaza GTM si pot crea taguri. Am reusit sa inteleg atat partea teoretica cat si cea practica destul de bine. Recomand deoarece afli direct de la trainer răspunsul la nelămuriri” – Alexandru Burca

La sfarsitul acestui curs vei avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce este GTM, cand sa il folosesti si cum te poate ajuta sa testezi mai rapid si mai eficient noi tehnici si platforme de marketing.Cursul va fi in format hands-on, cu multe exercitii practice care vor fi aplicate pe website-ul pe care il ai sau pe unul de test.

NU sunt necesare cunostinte anterioare. Cursul GTM va incepe chiar de la cunostintele de baza.

Daca vrei sa urmaresti propriile conversii, comportamentul utilizatorilor si altele macro-momente, fara a mai fi nevoie sa apelezi la un developer, atunci inscrie-te acum la cursul de Google Tag Manager.

  • FORMULAR DE INSCRIERE


      La pretul cursurilor de grup se aplica un discount de 300 de lei pentru participarea online.