Joburi personalitate

Jobul ideal in functie de personalitate

Atunci cand ti-ai gasit vocatia, sa lucrezi poate fi extrem de satisfacator. Pentru a ajunge in acest punct trebuie sa gasesti insa si meseria potrivita caracterului tau.

Afla din infograficul urmator ce job ti s-ar potrivi cel mai bine intr-o firma de IT, intr-o agentie de publicitate, sau in marketing in general, in functie de tipul personalitatii.


Nu-ti cunosti tipul? Il poti afla raspunzand la cele 4 intrebari de la inceputul infograficului si unind cele 4 litere rezultate. De exemplu: Introvertit (I), Intuitiv (N), Logica (T), Organizat (J) = INTJ.

Fiecare marketer si fiecare membru al unei echipe dintr-o firma de IT sau agentie de publicitate trebuie sa inteleaga cum functioneaza marketingul digital, pentru a isi face treaba cat mai bine si pentru o comunicare cat mai buna.

Toate abilitatille importante de marketing digital le poti invata in cadrul programului intensiv de pregatire pe care il vom relua in curand: MAKE IT ACADEMY.

Vrei sa afli mai multe despre jobul ideal rezultat? Poti citi descrierile detaliate ale unor meserii din publicitate si marketing online din ghidul pe care il oferim gratuit celor care se aboneaza la newsletterul nostru.

Pentru mai multe informatii despre cursuri, ne poti contacta la office@makeitacademy.com sau la 0764 118 196. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit!