Trainerii Make It Academy

Trainerii cursurilor Make It Academy sunt profesionisti care lucreaza si invata zilnic in domeniile pe care le predau, dispusi sa iti impartaseasca toate informatiile asimilate de-a lungul anilor lor de experienta. Afla in continuare din acest articol mai multe informatii despre membrii echipei noastre.

Ela Iliesi

Trainer SEO, 2012 – prezent
Specialist SEO si Marketing online 2007-prezent
Specialist si Manager Marketing Online pentru branduri precum Domino’s Pizza, Heidi, McDonald’s, Paravion, YWCA etc. Numita de Squirrly unul din top 5 cei mai inspirationali traineri de SEO din lume.

Gabriela Ciocan

Trainer Marketing Online si Email Marketing, 2014 – prezent
Manager Marketing Online Gardenpedia, 2014 – prezent
Specialist Marketing Online – 2008 – 2014
Fondator – Agentie de marketing online ErgalaMedia
Fondator – Magazin Online si Site Servicii Montare Mobila

Roxana Petrache

Trainer Google Ads. Senior Digital Marketing Specialist, adLemonade agency, 2012 – prezent
Experienta de peste 8 ani in Digital Marketing. A lucrat pentru branduri precum: Tocmai.ro, Deichmann, FashionUp, Vector watch, Cristallini, Bebebliss etc.

Gabi Nistoran

TRainer Google Analytics. Gabi are o experienta de peste 15 ani in marketing si este specializat in Performance Marketing si Digital Analytics. A lucrat pentru branduri importante, precum eMAG, Vodafone, VISA, BCR, Doncafé, OLX, autovit.ro, imobiliare.ro sau Tazz by eMAG. În prezent, este Head of Performance Marketing & Digital Data la o companie din eMAG Group si scrie periodic articole de marketing digital pe webanalyst.ro.

Silvia Palasca

Specialist Online Marketing si Fondator SVP Solutions Web – 2016 – Prezent
Experienta hands-on de peste 7 ani in e-commerce.
Portofoliul include: Asociatia Dealu Mare, Aurelia Visnescu, Viile Metamorfosis, Asociatia Pro BCA, dar si pentru clienti internationali.

Mihaela Pascari

Content Editor, 2015 – prezent
Content Marketing Editor eJobs – 2017 – prezent
Specialist SEO – 2018 – prezent

Te asteptam la cursurile noastre, si in special la Academia de Marketing Digital MAKE IT ACADEMY, pentru a obtine rapid si practic toate cunostintele de care ai nevoie pentru a obtine rezultate mai bune. Invata strategii actuale de la traineri specialisti in domeniu, in cadrul unor grupe restranse.