3 moduri in care un certificat de marketing digital te poate ajuta in cariera de marketer

Prin cursurile noastre vrei sa ii ajutam atat pe cei care aspira la o cariera in marketing online, dar si pe cei cu experienta in domeniu sa faca urmatorul pas si sa devina marketeri acreditati.

DE CE SA OBTII UN CERTIFICAT ACREDITAT?

1. Angajatorii respecta diplomele acreditate

O diploma acreditata ii asigura pe angajatori ca esti bun la ceea ce faci dar si de proactivitatea ta. Angajatorii iubesc candidatii interesati de cariera lor, de dezvoltarea cunostintelor lor si mai ales care arata ca isi pot duce proiectele la bun sfarsit, precum obtinerea unei certificari.

2. Te vei simti mai increzator in expertiza ta

Multi simtim o nesiguranta legata de cunostintele noastre despre unele subiecte, dar un certificat acreditat iti poate da increderea de care ai uneori nevoie in sedintele cu colegii si clientii. Urmarea unui curs si obtinerea unei diplome arata ca detii informatii importante referitoare la un subiect, si te va ajuta sa invingi acea nesiguranta legate de cunostintele tale.

3. Vei avea un motiv un plus pentru a obtine o marire

Cu totii ne dorim un salariu mai mare, dar numai gandul unei sedinte in care sa cerem marirea e de multe ori descurajant. Daca poti intra insa in intalnire cu o lista de realizari, inclusiv un certificat care sa iti arate dedicarea pentru dezvoltarea carierei, de obtinerea unor cunostinte noi, aceste lucruri te vor ajuta in obtinerea un salariu mai mare, sau a unei pozitii cu un nivel mai amre de plata.

CE TIPURI DE ACREDITARI POTI OBTINE URMAND CURSURILE NOASTRE

1. Certificat acreditat Romania si UE nivel 6 EQF

Il poti obtine urmand:

– programul complet si acreditat MAKE IT ACADEMY
– 5 cursuri de weekend cu o durata de 8 ore fiecare (prezentate pe makeitacademy.com)
– 2 cursuri de lunga durata cu o durata de 20 de ore fiecare (de pe cursurimarketingonline.ro)

Sunt necesare minim 40 de ore de curs, diploma de studii superioare si absolvirea examenului de acreditare in limba romana.

2. Certificat acreditat UK

Cursurile noastre de SEO, Google Ads, Google Analytics, Social Media & Facebook Ads sustinute si in cadrul London Marketing Academy beneficiaza de certificare CPD, recunoscuta in Marea Britanie.

Pentru obtinerea certificatului sunt necesare minim 40 de ore de curs (vezi cele 3 variante de mai sus) si absolvirea examenului de acreditare in limba engleza. Nu sunt necesare studii superioare.

Oferim o gama larga de cursuri, astfel incat indiferent care sunt obiectivele pe care la ei sigur vei gasi unele care ti se potrivesc. Studiaza oferta noastra si ocupa din timp locul dorit!