abilitati marketeri

7 abilitati necesare marketerilor

Piata evolueaza, si odata cu ea trebuie sa o faca si specialistii ei. Pentru a ramane competitiv in domeniul marketingului, dezvolta-ti aceste abilitati:

1. Content Writing

Abilitatea de a scrie texte (pentru site, SEO, newslettere sau reclame) cu rol de a informa si convinge segmentul tinta sa indeplineasca anumite obiective.

2. Creare imagini

Abilitatea de a crea si edita imagini (bannere pentru display, infografice, postari, prezentari) folosind programe de grafica pentru imagini care atrag si vand.

3. Analytics

Abilitatea de a extrage si interpreta datele (data mining) din platforme ca Google Analytics pentru concluzii utile in optimizarea site-ului si a profitului.

4. Cunostinte tehnice

Abilitatea de a edita pagini web (HTML, CSS), de a alege si de a lucra cu CMS-uri si platforme de ecommerce si de a coordona programatori.

5. Social Media

Peste 8 milioane de oameni sunt utilizatori Facebook in Romania, iar abilitatea de promovare prin retelele sociale e importanta in 92% de cazuri.

6. Marketing automation

Marketing automation reprezinta automatizarea proceselor de marketing. Cele mai cunoscute unelte sunt cele de email management precum MailChimp.

7. Growth hacking

Abilitatea de a aduce rapid produsele angajatorilor in fata unui numar cat mai mare de oameni interesati de ele si gasirea unor modalitati de crestere virala.

Te asteptam pentru a te ajuta sa iti dezvolti abilitatile in programul intensiv de pregatire in marketingul digital: MAKE IT ACADEMY, care acopera o mare parte din abilitatile cerute de piata.

Pentru mai multe informatii, ne poti contacta la 0764 118 196 sau la office@makeitacademy.com. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit!