De ce sa urmezi cursuri daca informatie se gaseste si online?

Inclusiv pe blogul nostru sau in Ghidul Meseriilor din Marketing Online pe care il oferim gratuit la abonare se gasesc o multitudine de informatii despre marketingul online. Dar oricat de curprinzatoare ar fi informatiile din materialele pe care le punem la dispozitie sau care se gasesc pe internet, cursurile au meritele lor, si nu vor putea fi inlocuite. Iata cateva motive:

Un curs bun suplineste luni si chiar ani de studiu individual online

Foarte multi oameni cu afaceri isi doresc mai multe vanzari, multi oameni nemultumiti de serviciu isi doresc sa se pregateasca pentru un job nou, alte persoane isi doresc sa invete limbi straine si altele sa cante la un instrument. De ce nu fac asta daca toate informatiile sunt deja pe internet? Poate fi vorba de timp, de motivatie, de organizare, de rabdare, de blocaje ce apar in procesul de invatare.

Internetul este un mediu extraordinar si noi am fi primii care sa o spuna oricand, dar pentru a invata ceva, chiar si atunci cand esti un bun autodidact, cursurile, consultanta, un mentor pot face o mare diferenta. Cursurile bune reprezinta un fast lane: un proces structurat, in care inveti rapid, punand intrebari si primind raspunsuri pe loc, in care esti indrumat in pasii pe care ii ai de facut cap-coada pentru a-ti atinge tinta.

Cursurile iti ofera solutii personalizate la problemele tale specifice

Informatiile care se gasesc online se refera la cum se fac lucrurile in general, sau la cum se rezolva problema pe care a intampinat-o anumita persoana. La cursuri vei invata prin exemple pe site-urile relevante pentru tine iar interactiunea cu trainerii te va ajuta sa gasesti rapid solutia la situatia cu care te confrunti.

Grupa de cursanti este mentinuta la un numar mic de participanti pentru cele mai bune rezultate. La cursuri participa in general in jur de 10 persoane. Vei invata cum sa aplici tehnicile de marketing online pentru proiectele tale dar poti invata si din strategiile de promovare ale celorlalti.

Cursurile iti prezinta informatii actuale de la specialisti certificati

Platformele online de azi au o multime de functii noi fata de cate aveau acum doar cativa ani. Informatiile online pot fi invechite si, in unele cazuri, pot veni din partea unor persoane care nu cunosc prea bine domeniul.

Trainerii nostri sunt practicieni cu multa experienta in domeniu, specialisti certificati, la zi cu tot ce este nou in domeniu, si predau strategii actuale dar si secrete care i-au ajutat pe ei de-a lungul timpului sa obtina rezultate. Scopul cursurilor este sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi.

Te asteptam la MAKE IT ACADEMY si la cursurile de sine statatoare pentru a obtine rapid toate informatiile legate de marketing digital importante pentru tine precum si diploma care atesta dobandirea de cunostinte.

Programul urmatoarelor cursuri cu locuri libere se gaseste in formularul de inscriere. din partea de jos si de pe coloana din dreapta a site-ului, Pentru mai multe informatii ne poti contacta la office@makeitacademy.com sau la 0764 118 196.