Lansam cursurile de lunga durata

Incepand cu luna mai 2017, cursurile de marketing online se vor desfasura si intr-o varianta aprofundata, cu durata de minim 6 saptamani.

Sedintele se vor desfasura in timpul saptamanii, seara, dupa programul de lucru, si se adreseaza celor care doresc sa primeasca informatia in doze mici insotite de multe exercitii, cu pauze lungi intre sedinte, si celor care nu pot ajunge la cursurile din weekend.

Programul cursurilor de lunga durata este urmatorul:
– Curs SEO si Content Writing, luni, de la 18:00
– Curs Google Ads, marti, de la 18:00
– Curs Marketing Online, miercuri, de la 18:00
– Curs Social Media, joi, de la 19:00
– Curs Google Analytics, vineri, de la 19:00

Cursurile au loc in fiecare primavara si toamna, cu un numar minim de 4 cursanti.

Pretul unui curs aprofundat, cu data de 15 ore, este de 2400 de lei. Dupa urmarea a 3 cursuri de lunga durata si absolvirea examenului de acreditare se ofera certificat de absolvire acreditat de Ministerul Educatiei si al Muncii.

Programa cursurilor lungi o urmeaza pe cea descrisa in paginile cursurilor de 8 ore prezentate detaliat pe acest site, avand insa in plus un numar mai mare de exercitii si timp de gandire si punere in aplicare intre sedinte a informatiilor invatate.

Pentru mai multe informatii despre cursuri, ne poti contacta la office@cursurimarketingonline.ro sau la 0764 118 196. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit!