Top joburi din 2016

In infograficul din noul nostru articol vei gasi meseriile care au inregistrat cele mai mari cresteri in cautarile angajatorilor in 2016. Pe primul loc, deloc surprinzator, avand in vedere cresterea pietei de online, Managerul de Marketing, in special a celui specializat in marketingul digital.


Ce cauta mai exact angajatorii la un Manager de Marketing? O persoana specializata in metodele si uneltele de marketing modern, ce se poate ocupa cu planificarea, executia si monitorizarea campaniilor digitale, coordonarea textelor si a graficii, crearea de parteneriate si delegarea de servicii. Specialistii nostri sunt pregatiti sa iti ofere toate cunostintele de care ai nevoie in cursurile de grup si trainingurile 1 la 1.

Toate abilitatille importante de marketing digital le poti invata in cadrul programului intensiv de pregatire pe care il vom relua in curand: MAKE IT ACADEMY.

Pentru mai multe informatii despre cursuri, ne poti contacta la office@makeitacademy.com sau la 0764 118 196. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit!