De Ziua Femeii -10% reducere la cursurile din martie

Sarbatorim 8 martie cu o reducere speciala pentru femei la cursurile de specializare in diverse metode si platforme de marketing online, din luna martie 2017, la care se mai primesc la acest moment inscrieri:

Curs GOOGLE ANALYTICS – 18 si 19 martie, 2 locuri disponibile
Urmatorul Curs Google Analytics se va desfasura sambata si duminica 18 si 19 martie in Bucuresti, intre orele 15:00 – 19:00, si va fi sustinut de Dragos Dragusin. In cadrul lui vei invata informatii de la cele de baza pana la cele mai avansate legate de analiza web a datelor dar si cum sa folosesti functiile platformei Analytics.

Curs CONTENT WRITING – 18 si 19 martie, 6 locuri disponibile
Urmatorul Curs de Content Writing se va desfasura sambata si duminica 18 si 19 martie, in Bucuresti, intre orele 10:00 – 14:00 si va fi sustinut de Marius Bujor. In cadrul lui vei invata pașii pe care orice content writer profesionist îi parcurge înainte și în timpul redactării unui articol, tehnicile fundamentale pentru generarea de conținut de calitate optimizat.

Curs EMAIL MARKETING – 25 martie, 4 locuri disponibile
Urmatorul Curs de Email Marketing se va desfasura sambata 25 martie, in Bucuresti, intre orele 10:00 – 14:00 si va fi sustinut de Gabriela Ciocan. In cadrul lui vei invata de la cum sa obtii mai multe adrese de email ale persoanelor potential interesate de afacerea ta, cum sa segmentezi baza de date, pana la ce fel de mesaje sa trimiti si cand.

Curs GOOGLE ADWORDS – 25 si 26 martie, 5 locuri disponibile
Urmatorul Curs Google AdWords se va desfasura sambata si duminica, 25 si 26 martie intre orele 15:00 – 19:00, in Bucuresti, si va fi sustinut de Catalina Maruster. In cadrul lui vei invata sa creezi de la zero o campanie bine optimizata AdWords folosind si intelegand tool-urile puse la dispozitie de platforma Google.

Curs OPTIMIZARE CONVERSII – 26 martie, 5 locuri disponibile
Urmatorul Curs de Optimizare a Ratei de Conversie (CRO) se va desfasura duminica 26 martie intre orele 10:00 – 14:00, in Bucuresti, si va fi sustinut de Andrei Baloleanu. Cursul te va ajuta sa intelegi ce trebuie sa corectezi pentru a iti indeplini mai bine prin site obiectivele de bussines. O sa fii surprins care sunt aspectele care fac diferenta in ochii unui vizitator.

Inscrierile se realizeaza prin completarea formularului din josul site-ului si de pe coloana din dreapta. Pentru mai multe informatii ne gasesti la 0764 118 196 si office@makeitacademy.com